2019-10-14 14:31

Grupul francez WIRQUIN va construi o nouă fabrică de instalații sanitare în România

 |  16:15
Grupul francez WIRQUIN va construi o nouă fabrică de instalații sanitare în România

Prezentă pe piața românească încă din anul 1999, compania WIRQUIN România continuă seria investițiilor majore în ceea ce privește producerea echipamentelor sanitare inovatoare. Compania are în plan, în anul 2018, să construiască cea mai modernă fabrică de instalații sanitare din țară. Proiectul va prinde contur în București, pe o suprafață de minimum 10.000 de metri pătrați.

“Investiția este motivată de necesitatea creșterii producției, în condițiile în care produsele fabricate în România, în fabrica actuală, sunt exportate și în țări precum Bulgaria, Grecia, Croația, Ungaria, Georgia, Iugoslavia sau Republica Moldova. Ne dorim ca noua fabrică să fie dotată cu echipamente ultramoderne, la standarde europene. (...) Există o variantă optimistă, potrivit căreia noua construcție va fi gata până la sfârșitul anului viitor”, a declarat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România.

Pentru anul 2018, compania își propune să rămână un jucător de bază pe piața locală a producătorilor de echipamente sanitare, dar și în CEE (Europa Centrală și de Est), prin fabricarea de echipamente sanitare la prețuri accesibile și de mecanisme inovatoare, cu un design atractiv.

“Comparativ cu subsidiarele WIRQUIN din alte țări, compania din România a cunoscut cea mai mare dezvoltare. Aici a fost concentrată cea mai mare parte a investițiilor, tot aici a fost pus pe picioare primul centru de excelență al grupului, vizând zona producției ramelor încastrate. (...) Concret, cifra de afaceri a crescut de la 700.000 de euro, cât era în urmă cu cinci ani, până la aproximativ 4 milioane de euro, valoare pe care o înregistrăm în 2017”, a afirmat  Mihai Popovici, adăugând că unul dintre obiectivele companiei vizează dublarea cifrei de afaceri în următorii cinci ani.

WIRQUIN România este parte a WIRQUIN Group, producător internațional de echipamente sanitare inovatoare. Grupul este prezent în 75 de țări, printre care Marea Britanie, Rusia sau China. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray