2020-08-07 01:43

Grupul japonez DAIKIN, afaceri în creștere pe piața românească

 |  23:05
Grupul japonez DAIKIN, afaceri în creștere pe piața românească

Daikin România, subsidiara locală a grupului japonez care este cel mai important producător de aer condiționat din lume, a înregistrat în anul financiar 2018-2019 o cifră de afaceri de 28,6 milioane de euro, se arată într-un comunicat de presă.

Compania își menține astfel trendul ascendent și își consolidează poziția de lider al pieței HVAC din România cu o creștere de 12% față de anul anterior.

„Atât segmentul rezidențial, cât și cel comercial au înregistrat o creștere în decursul lui 2018, cea mai mare dezvoltare fiind pe zona de proiecte cu soluții VRV și aparate de aer condiționat din gama Flagship, cu 25%, respectiv 66%. Această evoluție ne bucură cu atât mai mult cu cât anul acesta împlinim 25 de ani de activitate în România”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin România (FOTO).

Printre proiectele comerciale realizate în 2018 se regăsesc Palatul Telefoanelor (București), clădirea de birouri The Light (București), complex Lebăda Luxury Resort & Spa (Delta Dunării), Hala Centrală (Iași), Courtyard by Marriott (Bucuresti), Expo Business Park (București) și Novis Plaza (Cluj Napoca).

„Daikin setează standardul în industria HVAC și obiectivul nostru, de la an la an, este să facem totul cu putință pentru a păstra acest titlu”, a declarat Florin Ihora, Commercial Sales Manager Daikin România.

În segmentul rezidențial, Daikin a furnizat și anul trecut soluții de climatizare pentru ansamblurile rezidențiale de lux din București, precum Aviației Park, Barrio Residence și Caramfil 85.

„Analizând anul precedent, pot spune că segmentul rezidențial a fost echilibrat, reușind să aducem noutăți atât pe partea de produse și servicii, cât și pe cea a parteneriatelor. Am remarcat și în acest an o preferință ridicată pentru produsele high-end, am dublat vânzările din anul precedent pe acest segment”, a declarat Alexandru Rusu, Residential Sales Manager Daikin Romania.

Daikin este pe piața din România din 1994, având în prezent 43 de angajați și o rețea complexă de distribuitori, axați pe soluții comerciale, industriale și rezidențiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz