2019-11-20 19:45

Grupul japonez MITSUBISHI Electric și-a deschis prima sucursală în România

 |  14:54
Grupul japonez MITSUBISHI Electric și-a deschis prima sucursală în România

Mitsubishi Electric Europe, prin divizia Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, a inaugurat prima sucursală a companiei din România, la Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă.

„Mitsubishi Electric se bucură de mulţi ani de o prezenţă puternică pe piaţa românească. Investind în această nouă sucursală reconfirmăm angajamentul nostru în regiune şi marcăm începutul unei noi creşteri în Europa de Est”, a declarat Yoji Saito, preşedinte şi CEO al Mitsubishi Electric Europe B.V. Sucursala din România se subordonează sucursalei din Italia, înfiinţată în 1985. Sucursala din Italia are 5 divizii comerciale, dar, pentru moment, sucursala românească va avea doar divizia de aparate de climatizare.

În 2017, cota de vânzări a companiei a fost de aproximativ 10 milioane de euro, totalizând 10% din piaţa românească de sisteme de climatizare. Mitsubishi Electric are o tradiţie de aproape un secol în dezvoltarea soluţiilor industriale şi casnice în diverse domenii de activitate ce includ dezvoltarea, producerea şi vânzarea echipamentelor electrice şi electronice folosite în procesarea şi comunicarea informaţiilor, dezvoltarea spaţială şi comunicaţii prin satelit, electronice de uz casnic, tehnologii industriale, tehnologii energetice, mijloace de transport şi echipamente de construcţii. Compania este prezentă în 43 de ţări din toată lumea şi are peste 135.000 de angajaţi, cifra de afaceri ridicându-se la aproape 38 miliarde dolari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray