2020-08-13 00:19

Guvernul a anunţat creşterea salariului minim. Cum se vor face majorările

 |  15:54
Guvernul a anunţat creşterea salariului minim. Cum se vor face majorările

După şedinţa de Guvern de miercuri, premierul Victor Ponta şi ministrul Muncii, Rovana Plumb au anunţat care sunt posibilele valori pe care le va avea salariul minim în perioada următoare.

Astfel, salariul minim pe economie ar putea creşte la 1.200 de lei începând cu 1 ianuarie 2016 şi la 1.300 de lei din iulie 2016. Mai mult, din 1 ianuarie 2017, Guvernul îşi propune să majoreze din nou salariul minim până la valoarea de 1.400 de lei.

Premierul a precizat că aceste cifre sunt valorile de lucru în acest moment, dar nu sunt definitive încă. Cât despre Legea Salarizării unice, Ponta vrea ca în perioada 1-15 octombrie, proiectul să fie deja în dezbaterea Guvernului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-09Parerea ta...

CETATEAN
09 Sep 2015

De 2 ani nu vrea sa i-mi dea diferenta de pensie de la anticipat la pensie de virsta . Dai bani la parlamentari din diferenta mea nedata de 2 ani . Aceasta situatie se repeta la sute de pensionari la sectorul 1 Bucuresti . Inregistreaza sute de plingeri zilnic sa aiba de lucru ,dar de dat nu da la nimeni . Amina mereu in fiecare luna . de asta toamna i-ti scriu de un control la suveica pensilor neplatite si aminate mereu . UN CONTROL LA SITUATIA FURTURILOR DE PENSI , Directorul de asta vara este in concediu , iar acum se fac progamari din 10 octombrie . Deci de 4 luni nu se mai fac audiente , la cineva din conducere . LA CASA DE PENSI SECTOR 1 DIN BULEVARDUL TEI . asa sa-ti ajute dumnezeu ministru care acoperi furturile de la amariti de pensionari . Control la casa de Pensi sect . 1 bucuresti .
VIATA GREA
09 Sep 2015

Este nevoie de un salariu minim mai mare. ROMANIA este in EUROPA si in UNIUNEA EUROPEANA si nu putem avea salarii ca in tarile sarace. Eu voi vota PSD (guvern social) daca va majora salariul minim.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz