2019-07-16 07:11

Guvernul intră în FONDUL DE REZERVĂ. Nu sunt bani suficienţi

 |  15:48
Guvernul intră în FONDUL DE REZERVĂ. Nu sunt bani suficienţi

Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, va fi ușurat cu circa 333 milioane de lei. Banii vor ajunge la o serie de primării.

Guvernul a aprobat o hotărâre care prevede alocarea sumei de 333,665 mil. lei unor primării, în vederea asigurării sumelor necesare finanţării cheltuielilor pentru susţinerea sistemului de protecţie a copilului, precum şi a centrelor de asistenţă socială a persoanelor cu handicap.

„Aceste fonduri sunt necesare întrucât numărul copiilor aflaţi în plasament la asistenţi maternali a crescut, iar standardele minime de cost pentru serviciile sociale şi nivelul venitului lunar pe membru de familie (în baza căruia se stabileşte contribuţia lunară de întreţinere datorată de către susţinătorii legali ai persoanelor vârstnice din centrele rezidenţiale) nu au fost majorate în conformitate cu legislaţia în vigoare", se arată într-un comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-21Parerea ta...

MAFIA PSD.
21 Sep 2018

In perioada 1 01.2018 -1 08.2018 guvernul mafiot condus de puscariasul draKnea s-a imprumutat 4,1 MILIARDE EURO. PENSIILE SI SALARIILE BUGETARILOR SE DAU PE DATORIE
@MAFIA PSD
21 Sep 2018

Aceste datorii le vor plati generatiile viitoare din cauza unor gunoaie care au votat organizatia mafiota psd-alde-udmr-minoritati.
TRADATORI DE TARA
22 Sep 2018

HA , HA , BANDITUL COCALAR DE CATIFEA , A FACUT MAI MULTE ===TAMTARAM === IN BUGETUL TARI . SA VEDEM LA SFIRSITUL ANULUI , GAURA ? HAI LA FURAT TOT , PINA DA DECRETUL DE GRATIERE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray