2020-08-14 16:19

Guvernul nu renunță la AMNISTIA FISCALĂ. Anunțul Ministrului de Finanțe

 |  23:57
Guvernul nu renunță la AMNISTIA FISCALĂ. Anunțul Ministrului de Finanțe

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat miercuri seară că se lucrează pentru o propunere privind "restructurarea financiară", adică amnistia fiscală. Propunerea ar trebui să fie gata la sfârșitul acestei luni.

"Amnistia... i-am spus restructurare financiară. Am spus că până la final de octombrie lucrăm la Ministerul de Finanţe să facem o propunere de pachet de astfel de măsuri, pe categorii de contribuabili, cu datorii,  fără datorii la stat. După aceasta, se discută la nivel de coaliţie, în guvern şi să luăm o astfel de măsură, pentru că, repet, este moment T  zero care trebuie să se întâmple", a declarat Eugen Teodorovici, citat de Agerpres.

"Acest pachet de măsuri face parte din acel pachet mare de măsuri pentru zona economică, că vorbim de insolvenţă, de zona asta de amnistie, sau cum îi spunem, restructurare financiară, că vorbim de alte prevederi care să sprijine mediul de afaceri, acea funcţie de mediere, nu mai poprim, nu mai blocăm, mai ales în cazul primăriilor. Statul încă, din păcate, azi vine şi popreşte şi blochează conturile unor primării. Cum, stat pe stat vine şi (popreşte n.r.)? Nu merge. Este un pachet foarte atractiv care va ataca, în sensul bun, toate categoriile din economie (la stat şi la privat n.r), un tratament egal", a explicat Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

INCA O GOLANIE MARCA PSD......
04 Oct 2018

......in sprijinul lui si a borfasilor negoita , ciorbea si a mafiei psd care nu a achitat mascarada de pe stadionul national facuta de ponta nici in ziua de azi. Psd are datorii la stat de peste 8 milioane . Huuuuuu...!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz