2019-10-23 03:52

Guvernul pregătește o nouă TAXĂ pentru români

 |  18:34
Guvernul pregătește o nouă TAXĂ pentru români

Deși premierul Viorica Dăncilă a declarat la preluarea postului că nu va introduce în mandatul său nicio taxă nouă, Ministerul Mediului se pregătește de introducerea unei noi taxe.

Ministerul Mediului vrea să introducă o taxă de 1% din valoarea oricărei investiţii pentru evaluarea impactului proiectelor publice sau private asupra mediului, anunță Capital.ro.

Proiectul de lege nu specifică clar pentru ce proiecte se percepe această taxă, însă se spune ca autorităţile publice pentru protecţia mediului vor percepe banii la emiterea acordului de mediu, deci se poate concluziona că doar pentru  proiectele care au nevoie de acord de mediu - cele complexe. 

Pentru infrastructură, taxa de 1% din valoarea unui proiect este enormă, mai mare decat costurile cu Studiul de Fezabilitate, o analiză mult mai complexă care stă la baza oricarui mare proiect (exemplu: la Autostrada Sibiu – Piteşti ar fi o taxă de circa 30 milioane euro).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-02Parerea ta...

BOLSEVICII
03 Feb 2018

Inca o golanie a mafiei psd pe spinarea investitorilor. Ciuma rosie persevereaza in prostie si dispret fata de mediul de afaceri .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray