2019-10-15 21:48

Guvernul PRELUNGEȘTE termenul pentru depunerea DECLARAȚIEI UNICE

 |  15:14
Guvernul PRELUNGEȘTE termenul pentru depunerea DECLARAȚIEI UNICE

Guvernul ia în calcul să prelungească termenul de depunere a Declarației unice până la 31 iulie, prin ordonanță de urgență, scrie digi24.ro.

Inițial, 16 iulie 2018 era data limită pentru depunerea Declarației Unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice. 

"Declarația se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România şi/sau din străinătate, și de cele care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii. Persoanele care nu realizează venituri și aleg să plătească contribuția de asigurare de sănătate au de asemenea obligația de a depune Declarația Unică", informează ANAF. 

Declarația Unică se depune online, atât prin intermediul Spațiului Privat Virtual (SPV), pe baza de nume utilizator și parolă sau cu certificat digital calificat, cât și prin intermediul portalului e-guvernare.ro. Declarația se poate depune și în format hârtie direct la registratura administrațiilor fiscale ale ANAF sau prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray