2019-10-20 04:20

Guvernul PSD pregătește LOVITURA: noi TAXE pentru companii

 |  16:28
Guvernul PSD pregătește LOVITURA: noi TAXE pentru companii

Executivul va anunţa în această seară introducerea unui nou regim de taxare pentru companii, susţin surse Digi24.ro, în condiţiile în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut din ofensiva împotriva mediului privat o temă politică, fapt subliniat şi la Consiliul Naţional al PSD, de duminică. La asta se adaugă faptul că planează numeroase incertitudini în jurul bugetului pe 2019, în condiţiile în care posibilităţile reale ale economiei nu pot să susţină avalanşa de cheltuieli promise deja de Guvernul Dăncilă şi coaliţia PSD-ALDE.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, duminică, un atac la adresa multinaţionalelor, băncilor şi companiilor din energie şi a vorbit despre introducerea unui impozit pe cifra de afaceri. 

În cursul serii de marţi, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, va anunţa mai multe măsuri în zona fiscală pe care Guvernul intenţionează să le adopte în perioada următoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-18Parerea ta...

ANONIM
19 Dec 2018

MIRIITI CEVA SI DE PODUL CALE FERATA DE LA COMANA - GIURGIU
TERENTE
19 Dec 2018

LOVITURA DE LA BURSA A LUI TIGANUL DE VILCOV CU MOROCARUL DE CATIFEA SI 10 MILIARDE EURO A LUI TERENTE DE TELEORMAN ? VEZI COMISARUL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray