2020-01-25 12:32

Guvernul se ÎMPRUMUTĂ 4,7 miliarde de lei pe piața internă

 |  19:35
Guvernul se ÎMPRUMUTĂ 4,7 miliarde de lei pe piața internă

Guvernul vrea să împrumute în această lună 4,7 miliarde de lei pe piaţa internă, cea mai mare sumă de la începutul anului şi până acum. Potrivit analiștilor, e nevoie de acești bani pentru a rostogoli vechile datorii şi pentru a finanţa deficitul bugetar.

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, spune că acest împrumut va fi folosit pentru a asigura cheltuieli curente și pentru a finanța deficitul bugetar, astfel încât acesta să rămână sub 3%.

Teodorovici a mai spus că acest împrumut era prevăzut în strategia de împrumut pentru 2018.

„Nu e o schimbare de plan. E o strategie, pentru finanțarea curentă, să spunem, și pentru finanțarea unor scadențe planificate pentru 2018. Este o strategie care a fost prezentată de anul trecut, nu e nimic anormal”, a spus Teodorovici la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-01Parerea ta...

HUUUUUU.....MAFIA PSD..!
01 Oct 2018

Aceasta organizatie mafiota s-a imprumutat in perioada ianuarie -august 4,1 miliarde euro in contul generatiilor viitoare. Au ajuns de se imprumuta pentru FURAT. DE CE SE CHELTUIE BANI PE UN REFERENDUM INUTIL.ROMANI....! BOICOTATI REFERENDUMUL URÂII DIN 6-7 OCTOMBRIE. PSD-ALDE-UDMR AU REFUZAT PUNEREA IN APLICARE A REFERENDUMULUI PENTRU 300 DE BORFASI.
ANONIM
01 Oct 2018

FARA NUMAR . COCALARUL DE CATIFEA DA DRUMUL LA TIPARNITA , CA ACUM 10 ANI . UUUAAAA , BBBRRRRAAAAVVVOOO NATIE ROMANA ASA I-TI TREBUIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine