2020-08-13 05:39

Hotelierii de la mare menţin tarifele reduse la cazare până pe 1 iulie. Vezi preţurile

 |  11:15
Hotelierii de la mare menţin tarifele reduse la cazare până pe 1 iulie. Vezi preţurile

Vremea rea îi obligă pe hotelierii de la mare să ţină preţurile la un nivel scăzut până la 1 iulie. În anii trecuţi, imediat după ce se termina programul „Litoralul pentru toţi”, adică în a doua jumătate a lunii iunie, tarifele la cazare creşteau chiar şi cu 20%. Hotelierii au decis în acest an să păstreze aceleaşi preţuri până la 1 iulie, pentru a-şi atrage mai mulţi turişti.

Vremea rea din ultima perioadă, dar şi încasările mai scăzute din această lună i-a determinat pe hotelieri să menţină tarifele scăzute cel puţin până la 1 iulie, potrivit Digi 24.

Potrivit sursei citate, peste 6.000 de turişti au cumpărat sejururi de şase nopţi, cu mic dejun inclus, pentru care au plătit între 159 de lei la un hotel de o stea şi 469 la un hotel de cinci stele. În ciuda faptului că programul „Litoralul pentru toţi” a fost prelungit până în 22 iunie, hotelierii şi agenţii de turism spun că încasările au fost sub aşteptări.

Operatorii din turism se aşteaptă să îşi recupereze paguba în lunile iulie şi august când au rezervări făcute în avans.

De asemenea, vremea rea de la începutul verii le-a stricat planurile proprietarilor de hoteluri de pe litoralul românesc. Weekend-urile reci şi ploioase au redus la jumătate numărul turiştilor care au mers la mare până acum, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Mai mult, furtunile au distrus plajele şi terasele, iar puţinii turişti au fost obligaţi să-şi petreacă vacanţa în camerele de hotel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz