2020-07-10 17:12

IMPORTANT pentru ȘOFERI! Emiterea rovinietei și a taxei de pod prin SMS, întreruptă în weekend. Ce alte soluții de plată există

 |  10:22
IMPORTANT pentru ȘOFERI! Emiterea rovinietei și a taxei de pod prin SMS, întreruptă în weekend. Ce alte soluții de plată există

Emiterea rovinietei și a taxei de pod prin SMS ar putea fi întreruptă de sâmbătă după-amiază până duminică seara din cauza unor lucrări de mentenanță la sistemele informatice ale Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"CNAIR SA informează clienții operatorilor de telefonie mobilă că, urmare a unor activități de mentenanță/upgrade la sisteme informatice ale Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în perioada 18 noiembrie, ora 14:00 - 19 noiembrie 2017, ora 22:00, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor și a peajelor, prin intermediul serviciului de mesagerie scurtă (SMS), să fie întreruptă", precizează CNAIR.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, în situația în care nu se reușește achitarea rovinietei/peajului prin SMS, utilizatorii au obligația de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor.

Punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați sunt publicate pe pagina de internet a CNAIR (www.cnadnr.ro), la secțiunea Produse/Servicii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-11-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz