2019-07-23 19:00

Încă 28 milioane de lei pentru programul Prima Casă

 |  17:37
Încă 28 milioane de lei pentru programul Prima Casă

Ministerul Finanțelor realocă 28 de milioane lei din sumele acordate finanțatorilor în cadrul programului Prima Casă din 2016 către 9 bănci care și-au terminat deja plafonul sau urmează să îl epuizeze în mai puțin de 10 zile, informează instituția, citată de Profit.ro.

Finanțatorii care au primit plafoane sunt: BCR, Leumi, UniCredit, Intesa, OTP, Credit Agricole, BRD, Marfin și Banca Transilvania.

În condițiile unui grad mare de utilizare a plafoanelor alocate, Ministerul Finanțelor Publice vine în sprijinul românilor ce vor să-și cumpere o locuință. Din sumele constituite pentru acoperirea necesităților de garantare în urma celei de a doua redistribuiri, au fost alocate 28 milioane de lei catre 9 bănci care și-au terminat deja plafonul sau urmează să îl epuizeze în mai puțin de 10 zile. Totodată, s-a constituit un buffer de 10 milioane de lei care va fi repartizat în favoarea finanțatorilor care își vor epuiza plafoanele allocate, anunță ministerul.

Anul acesta, până la data de 30 iunie, au fost acordate în cadrul programului Prima Casă un număr de 21.976 de garanții în valoare de 2 miliarde de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-18Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Programul de guvernare pentru sport, un adevărat fiasco „Cu locul 47 ocupat de delegația ţării noastre la Jocurile Olimpice de la Rio, sportul românesc a înregistrat cel mai slab rezultat din întreaga istorie a participării sale la Olimpiadele moderne. O contraperformanță care indică pragul inacceptabil până la care a coborât mișcarea noastră sportivă, în decursul ultimului sfert de secol
22 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray