2020-08-11 16:59

Încep controalele la firmele cu risc fiscal

 |  07:49
Încep controalele la firmele cu risc fiscal

Guvernul va modifica regulile de stabilire a impozitului pe profit pentru a contracara operațiunile unor firme de a-și reduce sarcina fiscală, va intensifica verificările la firme considerate ca având un risc fiscal asociat prețurilor de transfer și va extinde la nivel național controalele împotriva muncii la negru, mergând în primul rând la atelierele de confecții, firmele de pază, magazine alimentare, operatori de transport, depozite, scrie Profit.ro.

Proiectul care va conține reguli fiscale privind stabilirea impozitului pe profit, care să contracareze acțiunile de reducere a sarcinii fiscale, va fi redactat în următoarele luni.

"Vor fi intensificate acțiunile de control la contribuabili identificați cu risc fiscal asociat prețurilor de transfer. Extinderea utilizării analizei de risc pentru contribuabilii care derulează tranzacții cu persoane afiliate va conduce la creșterea gradului de selecție a celor ce prezintă risc fiscal asociat prețurilor de transfer și, implicit, a eficienței acțiunilor de inspecție fiscală în ceea ce privește nivelul sumelor stabilite suplimentar sau diminuarea pierderii fiscale", este planul Guvernului pregătit să fie aplicat până la finalul anului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-08Parerea ta...

AMBASADOR ALBERT VANDERSPAGHEN
08 Aug 2016

Si cum va mai plati Omw pe Ungureanu sau alta Baluba din Sri sai Sie-si ? Daca pe consultanta ,prin firme offsor aflate in tari de oameni corectii ( olandezi,englezi dtc) nu o sa mai tina vrajeala ma intrb si eu asa , cum ? Da eu cred ca este un mare sacrificiu pe care serviciile mancatorilor de urzici din cadrul UE ,îl vor face prin plata a 16/ impozit către stat din cadrul mitelor disimulate .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz