2020-05-31 14:22

Încep demolările pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domneşti

 |  11:09
Încep demolările pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domneşti

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va începe de joi, 3 mai 2018, demolarea construcţiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domneşti, aflate pe raza Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Bragadiru.

Activitățile de demolare vor continua și pe raza UAT Clinceni, Domnești și Sector 6 București, după obținerea autorizațiilor de desființare pentru construcțiile aflate pe viitorul amplasament al pasajului Domnești. Proprietarii construcțiilor au fost notificați încă de anul trecut că sunt supuși procedurii e expropriere, iar la începutul acestui an sumele cuvenite au fost depuse în conturile deschise la CEC, pe numele acestora, conform legii. În cazul în care anumiți proprietari vor refuza să părăsească clădirile, CNAIR SA se va vedea nevoită să apeleze la măsura legală a executării silite.

Pasajul suprateran de la Domnești, configurat sub formă de sens giratoriu suspendat, va fi construit  la intersecția dintre Strada Prelungirea Ghencea - DJ 602 și Centura București și are ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă. Construcția acestui  pasaj, cu o lungime de 374 de metri va costa  peste 91 de milioane de lei, fără TVA și are ca termen de finalizare 24 de luni de la începerea lucrărilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine