2019-12-09 20:05

Informații pentru clienți: trei bănci și-au închis agențiile

 |  14:55
Informații pentru clienți: trei bănci și-au închis agențiile

Raiffeisen, Banca Transilvania și OTP și-au închis agențiile din centrul Capitalei situate în clădiri cu risc seismic, anunță Profit.ro.

Raiffeisen Bank a închis ieri agenția din Piața Romană nr. 9 (la coloane), după ce a primit notificare de la Primăria Municipiului București că unitatea funcționează într-o clădire cu risc seismic A (clasa 1 de risc cu pericol public). La solicitarea Profit.ro, Raiffeisen a precizat că urmează să închidă în curând și o altă unitate din centrul Capitalei, agenția din Piața Națiunile Unite.

Soluții de relocare pentru două unități din clădiri cu risc seismic clasa 1 din București caută și Banca Transilvania, au declarat, pentru Profit.ro, reprezentanții băncii. Este vorba despre Sucursala Piața Romană, de pe Bdul Magheru nr. 29, la parterul unui bloc cu 8 etaje construit în 1945, și Agenția Gara de Nord (Str. Gării de Nord nr. 6-8, la parterul unui bloc cu 9 etaje construit în 1959). Ambele unități au fost închise pentru public.

O agenție într-o astfel de clădire avea și OTP Bank, la Piața Unirii, pe Strada Halelor nr. 15, în apropierea Hanului lui Manuc, agenție închisă acum.

Firmele din București care lucrează la parterul clădirilor încadrate în categoria I de risc seismic, pentru care autoritățile au montat o bulină roșie ca semn de prăbușire iminentă la un cutremur puternic, au început să primească, de la finele lunii noiembrie, somații din partea Poliției Locale, prin care li se cere să întrerupă urgent activitatea, în maximum 24 de ore, în caz contrar urmând să fie amendate cu 50.000 lei-70.000 lei și închise.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray