2020-08-08 03:38

Inovaţie la cumpărături: un supermarket testează casieria fără casier

 |  07:12
Inovaţie la cumpărături: un supermarket testează casieria fără casier

Lanţul francez de hipermarketuri Auchan testează în magazinul pe care îl deţine în zona Titan din Capitală sistemul de plată a cumpărăturilor fără casier.

Retailerul a amplasat 13 automate de plată în unitatea din sectorul 3, la care clienţii pot să îşi achite cumpărăturile fără a mai sta la coadă la casă.

Practic, produsele sunt scanate, la fel ca până acum, de un casier şi plătite apoi la automat pe baza unui bon cu cod de bare eliberat la casă. Odată achitată suma, clientul primeşte un alt bon pe care îl scanează pentru a ieşi pe „porţile de securitate“ ale zonei în care sunt amplasate bornele de plată.

„Sistemul care a fost implementat ca test în cadrul hipermarketului Auchan Titan se numeşte «Case Rapide». Auchan realizează în acest magazin testarea la scară mică a unui concept modern şi util de case, destinat unei plăţi rapide, simple şi sigure. Acesta va aduce un câştig de timp pentru clienţi şi un serviciu mai bun la casa de marcat. De asemenea, asigură o îmbunătăţire a condiţiilor de muncă a ca­sierelor“, spune Tiberiu Dăneţiu, director marke­ting în cadrul Auchan România.

Cele 13 automate acceptă atât plata cu numerar, cât şi plata cu cardul. Clienţii au „arondate“ opt case pentru a-şi putea scana produsele înainte de a le achita la bornele de plată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz