2020-02-23 05:06

Inspectoratul de Stat în Construcţii nu trece în subordinea Ministerului Dezvoltării

 |  18:19
Inspectoratul de Stat în Construcţii  nu trece în subordinea Ministerului Dezvoltării

Senatorii au respins ordonanţa de urgenţă privind trecereaInspectoratului de Stat în Construcţii în subordinea Ministerului DezvoltăriiRegionale şi Turismului.

Prin Ordonanţa de Urgenţă 44/2010 privindtrecerea Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) în subordineaMinisterului Dezvoltării Regionale şi Turismului se aproba trecereaInspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), instituţie publică cupersonalitate juridică, finanţată integral de la bugetul de stat, prin bugetulSecretariatului General al Guvernului, din subordinea Guvernului şi coordonareaprimului-ministru, în subordonarea Ministerului Dezvoltării Regionale şiTurismului.

Senatorul PNL Varujan Vosganian a arătat căaceastă ordonanţă supune plenul Senatului la un examen de maturitate în ceea cepriveşte abordarea instituţională.

"N-aveţi decât să votaţi ca între doamna Udrea şicalitatea în construcţii să se netezească orice asperitate, cu riscul însă de adovedi foarte clar că ceea ce înseamnă conflict de interese şi aşezarea lalocul pe care îl merită a clientelei politice nu vă sunt străine", le-aspus el senatorilor din arcul puterii.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine