2020-08-12 02:13

Intră în vigoare două noi taxe pentru jocurile de noroc

 |  18:08
Intră în vigoare două noi taxe pentru jocurile de noroc

In Monitorul Oficial a fost publicat un ordin al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) prin care se introduc doua noi taxe in domeniul jocurilor de noroc: taxa de viciu și taxa de videoloterie.

Acestea au fost incluse in nomenclatorul obligatiilor de plata la bugetul de stat ce se achita in contul unic, care acum cuprinde un numar de 71 de taxe si contributii, transmite cabinetul de consultanta fiscala Benta Consult, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Cu aceasta ocazie se reactualizeaza si formularul 100 privind impozitele declarate la buget, dar si formularul 710 - Declaratie rectificativa.

"In nomenclator apar si doua taxe noi in legatura cu jocurile de noroc, respectiv taxa de viciu si taxa de videoloterie", se arata in comunicatul citat.

Se regasesc, de asemenea, in nomenclator si celelalte impozite datorate la bugetul de stat printre care cele mai uzuale sunt impozitul pe profit, impozitul pe venitul microintreprinderii, accizele, impozitul pe dividend, impozitul pe venitul din salarii etc.

Eventualele erori in impozitele si taxele declarate prin formularul 100 se pot rectifica in baza declaratiei rectificative 710.

"Aceasta se depune cand contribuabilul considera ca sunt erori aferente impozitelor datorate la bugetul de stat sau in cazul in care instantele de judecata stabilesc venituri sau diferente de venituri de salarii", potrivit comunicatului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz