2019-10-23 16:54

IOHANNIS, îngrijorat: BUGETUL pe 2017 este problematic și riscant

 |  12:23
IOHANNIS, îngrijorat: BUGETUL pe 2017 este problematic și riscant

In urma intalnirii cu premierul Sorin Grindeanu, pe tema Legii bugetului de stat și a Legii asigurărilor sociale, Klaus Iohannis a declarat că bugetul de stat pe anul 2017 este unul problematic și riscant, punctând faptul că există riscul real să se depășească deficitul de 3%.

"Mi s-a părut corect să cunosc opinia Guvernului înainte de a lua o decizie de promulgare sau retrimitere în Parlament. Bugetul, la o primă analiză pe care am făcut-o, este unul problematic și riscant.

Se prevăd venituri care, după părerea mea, sunt supraevaluate, pe de altă parte se prevăd cheltuieli foarte mari. Există riscul real să se depășească deficitul de 3%.

Nu putem să nu vedem că aici avem de-a face cu o sumă extraordinar de mare la așa-numitele credite de angajament (...) care vor apăsa asupra bugetelor. (...) Sunt îngrijorat'', a declarat șeful statului după întâlnirea avută la Cotroceni cu premierul Sorin Grindeanu și ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-14Parerea ta...

CETATEAN
14 Feb 2017

DALE LA CAPATINA , BAROSANE
NESIMțIRE
14 Feb 2017

DE CE ESTE INGRIJORAT .....NU ARE SUFICIENTI BANI PTR SKY....PTR A.SI LUA NEVASTA CU EL ....PTR ARMATA DE SPP.ISTI...Sau ptr rățuște....?????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray