2020-08-08 04:20

Isărescu IA ÎN RÂS românii cu credite: ”N-a murit nimeni din cauza ROBOR”

 |  21:14
Isărescu IA ÎN RÂS românii cu credite: ”N-a murit nimeni din cauza ROBOR”

După i-a criticat vehement pe cei care și-au luat credite pentru locuințe, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu face o nouă declarație controversată. Isărescu îi liniștește în stilul său propriu pe românii cu credite după creșterea indicelui Robor prin faptul că ”până acum nu a murit nimeni din asta”.

"Eu nu sunt confortabil cu această, aşa să zic, avalanşă de ştiri că a venit Apocalipsa cu ROBOR-ul la 3,20%. A fost 4%, 5% şi nu a murit nimeni în Ţara Românească. Să creaţi un nou bau-bau, nu neapărat dumneavoastră, un nou bau-bau, de la curs acum am ajuns la ROBOR, cred că este o uşoară exagerare şi să spun aşa: invit la calm ", a spus Isărescu.

Declarația lui Isărescu aduce aminte și de o altă zicere memorabilă a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu atunci când inflația atingea cote alarmante , în martie 2018:

"Exact cum spune domnul Isărescu, de inflație n-a murit nimeni, dar România nu poate să fie o țară furnizoare de forță de muncă ieftină. Dacă totul rămâne așa, nu trebuie să ne mai plângem că ne pleacă profesori, doctori, IT-iști. Trebuie să avem în vedere creșterea salariilor astfel încât să nu mai existe tentația de a pleca în străinătate” spunea Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-04Parerea ta...

LEVST.
04 Iul 2018

tradus in limba chisareasca din cea isareasca, suna cam asa:"E rau cu Robor, dar mai rau fara Robor!"
DIAVOL SPURCAT!
04 Iul 2018

Las ă așa le trebuie românilor fiindcă n-au fost vigilenți și au dormit pe burtă prea mult, majoritatea S-AU DESCURCAT!
ARE DREPTATE
05 Iul 2018

Pe timpul guvernarii Boc, Robor a fost si 4,7 % si nu protesta nimeni.
ANONIM
05 Iul 2018

Pe vremea lindikul Boc, au băgat BĂIEȘII CU OCHI ALBAȘTRI ANTENELE PENTRU FRICĂ ȘI/SAU ADORMIRE! ACUMA E NEVOIE DE REVOLTĂ PENTRU A L T C E V A!
VERGILIU
03 Dec 2019

Psd a pierdut voturi darimind fabrici *hiper capitalisti pierd mina de lucru cu roborul tinerii formeaza familii unde pot si pot unde sunt doriti # diaspora ha ha ha,!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz