2020-08-11 16:26

Klaus Iohannis: Am afirmat la Consiliul European de la Bruxelles că România îşi doreşte să adopte moneda euro

 |  07:05
Klaus Iohannis: Am afirmat la Consiliul European de la Bruxelles că România îşi doreşte să adopte moneda euro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că a subliniat în cadrul Consiliului European de la Bruxelles, că România îşi doreşte să adopte moneda euro. De asemenea, şeful statului a afirmat că ţara noastră va urmări cu toată atenţia acest proces de consolidare a uniunii economice şi monetare.

Klaus Iohannis a menţionat că ultima temă de pe agenda Consiliului s-a referit la consolidarea uniunii economice şi monetare.

”A fost subliniată importanţa continuării reformelor structurale, în toate statele membre. Am subliniat faptul că România îşi doreşte să adopte moneda unică europeană şi vom urmări cu toată atenţia acest proces de consolidare a uniunii economice şi monetare", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a mai spus că în cadrul Consilului European a fost o dezbatere asupra situaţiei Greciei.

”Ne bucură faptul că s-a ajuns la un acord între preşedintele Eurogrup şi cel al Greciei, pentru a începe consultări tehnice, înaintea convocării reuniunii Eurogrup de luna viitoare", a completat preşedintele Klaus Iohannis. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-13Parerea ta...

STRATEG
13 Feb 2015

Dupa atitea jongleri a lui Masonilor cu Isarescu au despuiat si generatia prima casa . Acum sa asigurat inca 30 ani de sclavi ai bancilor . Tilharul de Isarescu si Tariceanu .
MARIA
13 Feb 2015

A-ti facut vre-un referendum si noi nu stim??NOI nu trebuie sa ne dam acordul?S-au l-a-ti facut la nivel de familie si l-a-ti extins la nivelul tarii??Aistai democratie de cumetrie?
CETATEAN
14 Feb 2015

Citeste 3 cuvinte si face pe muteste , noi nu stim nimic , tranpira in pijama !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz