2020-06-06 12:15

LA LOC COMANDA! Autostrada COMARNIC - BRAȘOV nu se mai face în parteneriat public-privat. Guvernul vrea ca CSAT să declare proiectul ca fiind de importanță națională

 |  15:41
LA LOC COMANDA! Autostrada COMARNIC - BRAȘOV nu se mai face în parteneriat public-privat. Guvernul vrea ca CSAT să declare proiectul ca fiind de importanță națională

Premierul Viorica Dăncilă a declarant, duminică, la Ploieşti, că pentru a începe mai repede lucrările la autostrada Comarnic - Braşov, aceasta va fi scoasă din parteneriat public-privat şi va fi declarată de importanţă naţională la următoarea şedinţă a CSAT, informează Agerpres.

Dăncilă a menţionat că pentru construcţia acestei autostrăzi în parteneriat public-privat a fost primită o solicitare din partea unei companii chinezo-turce.

„Autostrada Comarnic - Braşov este în parteneriat public-privat, am avut solicitare din partea unei societăţi chinezo-turce, eu am hotărât, împreună cu colegii mei, să scoatem din parteneriat public-privat, iar în prima şedinţă de CSAT această autostradă să devină de importanţă naţională sau de infrastructură critică, astfel încât să putem să putem să demarăm cât mai repede lucrările pentru această autostradă. Pentru că procedurile sunt, ştiţi foarte bine, birocraţia este destul de mare, procedurile sunt complicate, la noi s-a format această instituţie a contestaţiilor şi pentru a trece de toate aceste obstacole cred că soluţia este ca această autostradă să devină de importanţă naţională, astfel încât să începem construcţia cât mai repede, din fonduri guvernamentale", a spus ea.

Întrebată când ar putea începe construcţia autostrăzii, premierul a arătat că va face o evaluare după momentului votului din CSAT.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-21Parerea ta...

INTELIGENTA RO"
21 Iul 2019

Calificații-va băieții tinerii la locul de munca nu-i mai trimiteți pe la cabinetul Dancila " Ziarul PUTEREA" consumul de rahat dăunează grav sănătății și libertății. ( de 30 de ani consumați aceasta mizerie nu va-ți saturat? )
CUCU
21 Iul 2019

MAI MINISTRULE HABARNIST, CUM MAMA DRACULUI TE- AI INCURCAT ATAT DE RAU INCAT SA NU STII CINE SI CUM NUMESTE DIRECTORUL GENERAL LA CFR CALATORI? PAI NU TU AI VENIT CU NUMIREA LUI DOROBANTU IN DINTI? NU ITI ESTE BĂI RUSINE? NU TI- A DAT DRAGNEA ORDIN SA- L PUI PE DOROBANTU IMEDIAT? CUM MAI STAI PE SCAUNUL ALA BĂI MINCINOSULE ? PTIU OARBA DUPA VOI NEMERNICILOR CARE SUNTETI.SI TU BĂI DOROBANTULE, SLUGA LU GRUIA STOICA, NU TE RUSINEZI BĂI DE FATA TA CARE E PREMIANTA BURSIERĂ ? NU V- AR MAI RABDA PAMANTU SI V- AR INGHITI CU AVERILE VOASTRE CU TOT. ASA SA VA AJUTE DZEU. SA ATATI CU MANA INTINSA LA CERȘIT LA PIARTA IADULUI. HUOOOOOOOO.
ANTIMAFIA
22 Iul 2019

in ministere si in toate dar in toate institutiile statului sunt grupari de crima organizata la vedere al carui singur scop este jefuirea banilor romanilor.adica jaf organizat protejat de politicienii mutanti genetic.aceeasi paraziti ordinari care de ani de zile stau in ministere si bolcheaza tot,jefuiesc tot,inventeaza taxe si impozite sa-si umple burdihanele nesatule.dna e in moarte clinica ,parchetele nu mai exista,csm in mana mafiei ,ccr curte a infractorilor sfideaza poporul roman,judecatori ai mafiei de la toate instantele distrug tara.ex:sa vedeti la pitesti cum mafia psd cu primarul ionica si fostul primar pendiuc,cu judecatori de la arges si valcea in slujba mafiei ,cu incompetenta si indiferenta functionarilor din primaria pitesti au facut ca sa fie devalizat bugetul pitestiului cu 110 miliarde lei vechi printr-o asa zisa executare silita facuta de o firma obscura ondex srl.110 miliarde din banii de taxe si impozite marite de primarul ilegal in functie ionica.(dat afara de ANI revenit primar cu mafia judecatorilor argeseni).este doar un exemplu de jaf organizat de primarie,functionari ai statului,judecatori corupti.jaful romanilor este fara precedent prin pensiile speciale ajunse la sume astronomice,prin supraaciza la benzina,prin jaful de la cnair si cfr.suntem in luna iulie 2019 si sunt zero km autostrada in 2019,sibiu pitesti zero barat,pitesti craiova zero barat,sebes turda fara muncitori si utilaje.brasov campulung blocat .isarescu alt gropar al romaniei mentinut in mod iresponsabil in functie de mafia psd alde udmr pnl.sa iasa orban sa spuna de ce a votat mentinerea acestui tradator de tara isrescu la bnr.de 30 de ani distruge leul si bancile romanesti .fara voturile iresponsabile ale pnl isarescu era istorie. arestarea de urgenta a gruparii de crima organizata dorneanu gasca ccr,savonea csm,iordache omul de legatura cu mafia.romania singura tara din lume fara justitie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine