2020-04-08 10:04

La World Ski Awards a fost desemnată cea mai bună STAŢIUNE de SCHI din România

 |  13:00
La World Ski Awards a fost desemnată cea mai bună STAŢIUNE de SCHI din România

În cadrul World Ski Awards, ceremonie care a avut loc sâmbătă seară la Kitzbuhel, a fost desemnată cea mai bună staţiune de schi din România. Premiul a fost alocat staţiunii Sinaia, singura staţiune din ţara noastră premiată în cadrul ceremoniei din Austria, unde au primit distincţii cele mai bune resorturi de schi din lume.

”Sinaia a câştigat trofeul pentru cea mai bună staţiune de schi din România pentru al treilea an consecutiv. World Ski Awards, eveniment aflat la cea de-a şaptea ediţie, a fost creat pentru a celebra excelenţa în industria sporturilor de iarnă”, a declarat Maria Floricică, managerul firmei care administrează, printre altele, domeniul schiabil al staţiunii.

Premiul pentru cea mai bună staţiune de schi din lume a revenit staţiunii Val Thorens din Franţa. Apoi, cea mai bună staţiune pentru sporturile de iarnă freestyle a fost declarată Laax din Elveţia în timp ce premiul pentru cel mai bun hotel de schi pentru anul 2019 a revenit Stein Eriksen Lodge Deer Valley din Statele Unite ale Americii.

Totodată, cea mai bună staţiune de schi de la vecinii bulgari a fost declarată staţiunea Bansko.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine