2019-10-14 23:41

Lia Olguța Vasilescu anunță noi MĂRIRI DE PENSII. Despre ce este vorba

 |  21:27
Lia Olguța Vasilescu anunță noi MĂRIRI DE PENSII. Despre ce este vorba

Lia Olguța Vasilescu a anunțat, vineri seara, la România TV, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, o nouă mărire a pensiilor! Totul, după ce de la 1 iulie, punctul de pensie a urcat la 1.100 de lei.

În plus, ministrul Muncii a precizat că cei care au făcut facultatea, masteratul și doctoratul la cursuri de zi, precum și cei care au efectuat stagiul militar, vor beneficia de un avantaj. Perioadele de studii și armata vor fi considerate vechime în muncă.

”În primăvara anului viitor, pensiile vor crește din nou. Punctul de pensie va urca la 1.250, de la 1.100 cât e acum, de la 1 iulie. Vor urma și o serii de corecții. Se va pune armata, masteratul și facultatea care a fost făcută la cursuri de zi, precum și doctoratul. Ministerul Muncii nu poate să lucreze pe pensiile militarilor și polițiștilor, care sunt pensii speciale. Acestea sunt în grija MAPN și MAI, care au în subordine casele de pensiile ale militarilor și polițiștilor. Aceștia au pensii decente și vom face ca și ceilalți pensionari să aibă pensii decente.”, a spus Lia Olguța Vasilescu, citata de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-13Parerea ta...

FREACA MENTA
13 Iul 2018

IAR SE PISA CHILOTAREASA ASTA , MARCHIAZA PE LA COLTUL GARDURILOR . DA CU O MINA SI IA CU ZECE MIINI . CIND SE INGROASA GLUMA CU DRAGNEA MAI DA O MARIRE DE PENSIE PENTRU PROSTI .
AI BELITO BELINI
15 Iul 2018

UITE ASA A UMFLAT TOT TARICEANU ACUM 8 - 9 ANI SI SAU SCHIMBAT BANII . BANI FARA NUMAR . FARA NUMAR ... FARA NUMAR ...
ANONIM
15 Iul 2018

De salariati ai casei de sanatate si casa de pensii , care au furat bani nu spune nimic ?
PENSIONARII NU SUNT PROSTI!
28 Iul 2018

Singuri va bateti cuie in talpi Ma gandeam ca voi sunteti mai buni ca o sa va axati pe autostrazi spitale scoli dar vad ca voi urati visceral lucruri firesti ,normale Sunteti rai ,nu va mai votez in veacul veacului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray