2020-03-30 13:35

Lia Olguţa Vasilescu îi numeşte "IRESPONSABILI și PROȘTI" pe Turcan şi Cîţu: "Au aruncat leul în aer"

 |  23:41
Lia Olguţa Vasilescu îi numeşte "IRESPONSABILI și PROȘTI" pe Turcan şi Cîţu: "Au aruncat leul în aer"

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, îi îi numeşte "iresponsabili şi proşti" pe Raluca Turcan şi Florin Cîţu, în urma declaraţiilor despre aşa-zisa gaură din buget.

"Fratilor, ascultati la Turcan!!!! "Figura de stil" e "bugetul paralel"! Au aruncat leul in aer prin cresterea euro si acum zic ca au facut glumite cu noi... Iresponsabili si prosti!", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook, alături de o înregistrare video în care Raluca Turcan afirmă că Florin Cîţu a folosit o figură de stil când s-a referit la "gaura" din buget.

Pe de alta parte, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, afirmă, vineri, că ştia că Florin Cîţu va fi ”un dezastru” ca ministru al Finanţelor, de aceea i-a cerut lui Ludovic Orban să-l schimbe, după avizul negativ primit înainte de învestirea Guvernului. ”Cîţu este un inadecvat care încă nu a intrat în costumul de ministru şi nu înţelege fiecare prostie pe care o scoate zilnic pe gură are consecinţe în economie”, susţine Ciolacu, apreciind că declaraţiile ministrului Finanţelor au dus la destabilizarea monedei naţionale.

”I-am dat şansa lui Ludovic Orban să îl schimbe pe Cîţu de la Finanţe, după avizul negativ dat de Parlament. Ştiam că va fi un dezastru. N-a vrut! Astăzi vedem un personaj bizar pasionat de filme cu mafioţi, selfie-uri şi atins de paranoia găurilor şi deficitelor bugetare cum face tot felul de declaraţii iresponsabile despre finanţele ţării, infirmate de toţi specialiştii şi partenerii internaţionali (Banca Mondială, agenţia de rating Fitch etc)”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu,

Acesta consideră că ”Florin Cîţu este un inadecvat care încă nu a intrat în costumul de ministru şi nu înţelege că acum reprezintă statul şi nu mai este un guraliv galeş de pe Facebook care cerşeşte atenţie ca până acum”.

”Fiecare prostie pe care o scoate zilnic pe gură are acum consecinţe în economie şi vedem cum a ”reuşit” deja să destabilizeze moneda naţională, să avem un curs valutar la un maxim istoric sau să crească dobânzile la adresa României. Cum e, Ludovic?! Acum regreţi că ai ignorat Parlamentul?! Ne vedem la buget!”, a mai scris Ciolacu, citat de News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-16Parerea ta...

PARAIPAN
18 Noi 2019

CORECT....EURO= 2.77 ....pnl/ pdl/ câțu ...se aude ???
MIHAELA
21 Noi 2019

Lumina din politica românească : Raluca Turcan ( sau, cum să te culci proasta și să te trezești vicepremier ) ! Stati linistiti, suntem pe maini bune....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine