2020-02-21 21:17

Liviu Dragnea, explicaţii de ULTIM MOMENT: Declaraţia 600 s-ar putea ELIMINA!

 |  15:57
Liviu Dragnea, explicaţii de ULTIM MOMENT: Declaraţia 600 s-ar putea ELIMINA!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a spus jurnaliştilor, înainte de a intra la şedinţa CEX, că social-democraţii lucrează în acest moment la soluţii pentru Declaraţia 600, însă nu se exclude şi posibilitatea eliminării acestui formular.

"Pentru a le da posibilitatea ca în perioada următoare să meargă până la eliminarea declaraţiei 600 cu condiţia să găsească soluţia ca persoanele să rămână asiguraţi şi să găsească o soluţie civilizată. Pentru cei care au depus deja, să prevadă în acea ordonanţă nişte măsuri tranzitorii. S-a promovat şi s-a comunicat foarte prost. Din acest motiv am cerut colegilor mei să nu mai comunice pentru acest subiect, pentru că nu au înţeles. Se instalează Guvernul şi vor explica. Orice măsură care nu e bună, nu va continua. Va fi explicată şi vor fi discuţii cu cei care vor trebui să plătească, încât împreună să găsească o soluţie civilizată.", a declarat Liviu Dragnea.

"Nu e vorba numai de 200.000 de oameni. Gândiţi-vă câţi oameni au terenuri în arendă. Cred că a fost informat greşit (n.r. fostul premier Mihai Tudose). Insist cu exemplul ăsta relevant: toţi cei care încasează arendă, nu am cifre, dar sunt foarte puţine terenuri care nu sunt în arendă.", a completat preşedintele PSD, potrivit stiripesurse.ro.

"Vă rog să înţelegeţi că ce vă propun e bine şi înţelept. Trebuie să spună ei după ce găsesc o formă corectă. Nu vreau să alimentez discuţii pe jumătăţi de măsuri."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine