2020-05-25 08:33

Loteria Română, PLIMBATĂ dintr-o curte în alta. Ce a decis Guvernul Grindeanu

 |  20:11
Loteria Română, PLIMBATĂ dintr-o curte în alta. Ce a decis Guvernul Grindeanu

Loteria Română, una dintre cele mai valoroase companii românești, continuă să fie plimbată de la un minister la altul, în funcție de ce Guvern preia conducerea administrației. Guvernul condus de Sorin Grindeanu a decis ca Loteria să fie trecută de la Ministerul Economiei la Ministerul Finanțelor, scrie Profit.ro.

Aceasta după ce, în toamna anului 2015, Guvernul Ponta a decis ca Loteria Română să treacă din subordinea Ministerului Finanțelor în cea a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, instituție care timp de patru ani să aibă exclusivitate pentru jocurile organizate de Loterie.

Executivul susținea în ordonanță că, în termen de doi ani, Loteria va funcționa după principiile guvernanței corporative, cu o conducere de tip dualist și cu criterii de performanță.

Până să fie trecută la Oficiul Jocurilor de Noroc, Loteria Română a fost controlată tot de Ministerul Finanțelor.

Loteria a încheiat anul trecut, conform bugetului rectificat de venituri și cheltuieli, cu un profit net de 59,5 milioane de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-07Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
07 Ian 2017

CA SI MULTE ALTE COMPANII "ROMANESTI" LOTERIA ROMANA NU MAI ESTE DEMULT A ROMANIEI....AU DAT-O CADOU FIRMEI LUI SILBERSTEIN-FINKELSTEIN INCEPAND CU ANUL 2009.............SA TRAITI BINE....STUPID PEOPLE...."LOTERIA ROMANA" E DE FAPT DOAR NUMELE..CA PROFITURILE MERG IN BUZUNARE PRIVATE ALE MAFIEI DE LA VIENA
ANONIM
08 Ian 2017

Loteria romana este inca o vaca de muls pentru mafia bolsevico - pesedista instalata la CIOLAN.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine