2020-07-14 10:53

Ludovic Orban anunță ce se întâmplă cu programul Prima Casă: „Vă spun din capul locului”

 |  14:00
Ludovic Orban anunță ce se întâmplă cu programul Prima Casă: „Vă spun din capul locului”

Ludovic Orban a participat, vineri, la o întrevedere cu reprezentanții Asociației Române a Băncilor, în urma cărora a oferit informații importante cu privire la viitorul programului Prima Casă.

„Aici vă spun din capul locului, trebuie să susţinem puternic din punctul meu de vedere cetăţenii care vor să îşi cumpere case. Un om care îşi cumpără casă îşi cumpără şi mobilă, îşi cumpără şi aparatură electronică, are nevoie de instalaţii electrice, de centrală ş.a.m.d.. Orice casă înseamnă de fapt un temei foarte solid pentru foarte multe cheltuieli, care generează o cerere absolut necesară pentru companii, ca să susţină un nivel de producţie cât mai ridicat", a spus Orban.

Premierul a scos în evidență o dată în plus rolul important pe care îl joacă băncile, în procesul de restartare a economiei.

„„Este clar că repornirea economică, procesul de dezvoltare economică, stimularea procesului de investiţii, stimularea puterii de cumpărare a românilor pentru menţinerea sau asigurarea unei cereri care să ajute companiile să-şi crească producţia să revină la un nivel de activitate depinde foarte mult de susţinerea şi de colaborarea dintre Guvern, mediul de afaceri, sistemul financiar-bancar şi toate celelalte instituţii implicate,” a adăugat Orban. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz