2020-06-01 17:15

Messecity Köln West, construit de ZÜBLIN - un cartier de afaceri nou și modern, într-una din metropolele Germaniei

 |  11:20
Messecity Köln West, construit de ZÜBLIN - un cartier de afaceri nou și modern, într-una din metropolele Germaniei

În Köln, STRABAG Real Estate și ZÜBLIN sunt pe cale să creeze una din principalele locații de afaceri într-unul din cele mai mari orașe ale Germaniei.

Köln este, de asemenea, bogat în istorie europeană și în construcții-simbol, cum ar fi faimosul Dom din Köln - cea mai mare catedrală gotică din lume -, Primăria veche sau fabrica istorică unde a început povestea celebrei „Eau de Cologne”. Toate acestea sunt adevărate embleme ale orașului.

Chiar vizavi de Dom, pe partea cealaltă a Rinului, STRABAG Real Estate dezvoltă Messecity Köln West. Modernul cartier de afaceri, cu o arhitectură elaborată, printre alții, de Max Dudler, KSP sau Ordner&Ordner, este construit de ZÜBLIN.

Mai mult decât atât, amplul proiectul se află chiar la intrarea în Koelnmesse - un compex expozițional care atrage aproximativ 1,5 milioane de vizitatori pe an.

În afara de asta, cu mai mult de o sută de ani în urmă, construirea podului Hohenzollern a transformat locația într-un important centru de transport, care include o gară aflată chiar în fața noului complex MesseCity.

Prin urmare, MesseCity Köln conectează chiar în inima orașului, prin legăturile bune de transport, fluxurile de vizitatori ale complexului expozițional și cele peste 5.000 de locuri de muncă urbane.

Pe scurt, MesseCity Köln conectează oameni.

Acest nou cartier comercial, localizat central, într-un nod de transport, are ocazia să scrie un nou și ultramodern capitol într-un oraș european plin de istorie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine