2019-10-23 21:03

Ministerul Comunicaţiilor vrea să crească valoarea acțiunilor Romtelecom înainte de privatizare

 |  12:35
Ministerul Comunicaţiilor vrea să crească valoarea acțiunilor Romtelecom înainte de privatizare

Ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, a declarat, vineri, că ministerul pe care îl conduce intenționează să crească valoarea acțiunilor Romtelecom înainte de privatizare, deoarece potențialul companiei este "fantastic de mare".

"Consultanții lucrează, suntem într-un proces. Este un proces transparent. Sunt discuții tehnice avansate între consultanții noștri și consultanții OTE. Așteptăm să alegem cea mai bună soluție. Scopul este să vindem, dar nu putem vinde la orice preț. Nu am ales încă soluția de privatizare. Ne dorim asta, dar ne dorim să o facem într-un mod în care valoarea acțiunilor noastre să fie cea mai bună. Acesta este scopul meu. Să ridic valoarea acțiunilor pe care le deținem. Eu cred că Telekom are un potențial fantastic. Are un număr de clienți impresionant, are niște servicii, este în dezvoltarea unor noi tehnologii și cred că potențialul de creștere al companiei este fantastic de mare", a precizat ministrul Marius Bostan, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-05Parerea ta...

DAN ORADEANUL
05 Feb 2016

Pai omul nu are ( sau avea ) actiuni la Telekom ? Atunci cum se ocupa de problema ? Sau e ca pe vremea prieteniei cu Dan Ioan Popp care l-a pus in CA al LOMB SA ( devenita Clearline SA ) chipurile din partea Consiliului Local Cluj ???!!!! Impact-ul lui Popp ( amicul la catarama al lui Bostan ) si mai apoi al lui Mateescu ( Prine Paul, Truica s.a. ) campionul HOTIILOR imobiliare ( prezentate si de Puterea ).
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray