2020-02-19 11:38

Ministrul de Finanțe dă asigurări românilor: ”Nu crește nicio TAXĂ, niciun IMPOZIT”

 |  21:04
Ministrul de Finanțe dă asigurări românilor: ”Nu crește nicio TAXĂ, niciun IMPOZIT”

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri că nu există discuţii - la nivel de guvern sau de coaliţie - cu privire la creşterea taxelor sau a impozitelor, menţionând că nici pentru anul viitor nu se ia în calcul o astfel de măsură.

"Aşa ceva nu există în discuţii la nivel de guvern, la nivel de coaliţie. Nici pentru anul viitor nu se pune problema de a creşte vreo taxă, vreun impozit, absolut deloc. Cei care spun tot timpul, dau astfel de veşti sunt inconştienţi, pentru că în felul acesta sunt şi iresponsabili. Sunt persoane în anumite funcţii politice mai ales care trebuie să înţeleagă ceea ce înseamnă funcţia pe care ei o ocupă. Din păcate, se pare că nu se înţelege acest lucru, dar contaţi pe ce vi se spune în mod oficial de către oamenii din guvern şi de cei din coaliţie", a susţinut Eugen Teodorovici, la Palatul Parlamentului, întrebat despre posibilitatea creşterii TVA în contextul unor discuţii pe acest subiect la Ministerul Finanţelor, transmite Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-02Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
03 Mai 2018

PESTE TOT LA FINANCIAR SI ANAF , NU STIU CE SA FACA . TOTUL ESTE O DEBANDADA TOTALA . POSTASI NU MAI AU BANI PENTRU PENSI . INTREABA PE CIOCIOLINA DE OLGUTA , CINE A FURAT . SA VEDEM LA SFIRSITUL ANULUI , CUM SE TERMINA , MOROCARE DE CATIFEA . ATAC LA BAMCA NATIONALA CU IORDACHE , VILCOV , OLGUTA , TARICEANU , MAICANF DRAGNEA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine