2020-08-10 19:44

Ministrul de Finanțe face ANUNȚUL: Când e gata BUGETUL și ce SURPRIZE îi așteaptă pe români

 |  22:37
Ministrul de Finanțe face ANUNȚUL: Când e gata BUGETUL și ce SURPRIZE îi așteaptă pe români

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici a anunțat marți seara la RomâniaTv că bugetul pentru anul viitor va fi prezentat săptămâna viitoare și va cuprinde toate măsurile legate de pensii și salarii, dar și alte ”surprize”.

”Săptămâna viitoare venim cu bugetul, noi așa lucrăm la bugetul pe 2019, luând în calcul aceste obligații pe care legea le prevede în mod clar și pe salarii, dar și la pensii. Sunt prevăzute de la început, vrem un buget cât mai curat, cu cât mai puține situații sau în fine, cum au fost cele din ultimul an de zile, cu rectificări, unde banii care nu s-au cheltuit, s-au realocat.

Vrem să avem un buget care să aloce clar sume care se vor și cheltui și mai ales pe zona de proiecte mari, infrastructură - că sunt cele din transport, sănătate și nu numai.

Vor fi surprize plăcute, în sensul că vom stimula zona de investiții publice, dar și a celor private, pentru că și privatul, și publicul trebuie să facă eforturi în a finanța, a investi pentru ca economia să crească” a declarat Eugen Teodorovici la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz