2020-07-07 16:39

Ministrul de Finanțe RECLAMĂ un comportament diferit față de agenți economici în țările mici

 |  18:21
Ministrul de Finanțe RECLAMĂ un comportament diferit față de agenți economici în țările mici

Agenţii economici din statele mai mici au un tratament diferit în ţările unde încearcă să facă business, iar acesta poate duce din punct de vedere bugetar la un minus, a declarat, marţi, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, la conferinţa la nivel înalt privind viitorul Politicii de Coeziune.

"Ştim foarte bine, agenţii economici din statele mai mici poate, şi astăzi mă refer la România, au un tratament din păcate diferit în ţările unde încearcă să facă business, în ţările prin care tranzitează dacă vorbim de companiile de transport şi nu numai. Şi exemplele sunt foarte multe. Sunt exemple care din păcate aduc din punct de vedere bugetar un minus", a spus Eugen Teodorovici.De asemenea, acesta a vorbit despre necesitatea de avea reguli egale în ceea ce priveşte finanţarea."Costul de finanţare. O să îmi spuneţi cu toţii "riscul de ţară". Hai să vedem ce înseamnă riscul de ţară. Să încercăm să-l definim cu toţii şi veţi vedea că la finalul acestei analize argumentul nu se susţine. Vorbim de finanţare diferită între membrii Uniunii Europene, fie că sunt persoane juridice, fie că sunt persoane fizice, din start au un decalaj. Acelaşi business pe care vrei să-l faci în România, în Cehia, în Croaţia, în alte state mai mici din Europa deci pleci din start cu un handicap, cu un minus, pentru că nu poţi să fii pe piaţa unică la fel de competitiv ca un alt european, o altă companie europeană din vestul Europei şi implicit vei avea de suferit şi chiar posibil al tău business să dispară", a afirmat Eugen Teodorovici, citat de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-30Parerea ta...

DETINUTII POLITICI, BJORZA!
30 Oct 2018

GUVERNANTI IPOCRITI: BJORZA PRIN 8209/ 23.10.2018 sspr A CERUT MAJORAREA INDEMNIZATIILOR PENTRU REVOLUTIONARI L.341/2004 INS, PENTRU DETINUTII POLITICI, DL 118/1990 A "UITAT" SA CEARA INDEXAREA ANUALA OBLIGATORIE! TOVARASUL BJORZA E MULTUMIT CU SCAUNUL CALD SI DREPTURILE PE CARE LE ARE....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz