2020-07-05 04:14

Ministrul Energiei: Minele Lonea și Lupeni vor intra în programul de închidere a minelor

 |  13:26
Ministrul Energiei: Minele Lonea și Lupeni vor intra în programul de închidere a minelor

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat, vineri, că minele Lonea și Lupeni din Valea Jiului vor intra în programul de închidere a minelor până în 2018. Acesta a ţinut să precizeze că doar minele Livezeni și Vulcan vor mai face parte din Complexul Energetic Hunedoara (CEH).

Ministrul Energiei a mai spus că vor mai fi păstrate în cadrul complexului doar un grup de producere a energiei la termocentrala Paroșeni și un grup la Mintia-Deva.

CE Hunedoara se află în insolvență din 7 ianuarie 2016 și are 6.300 de angajați. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-24Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
23 Apr 2016

Romani exploatai minele de aur din Dacia , cu lopata si tirnacopul si extrageau 10 000 kilograme de aur pe an . Acum voi cu utilajele si tehnica voastra ati distrus tot . Dupa 1900 ani nu sinteti in stare sa scoateti un kiligram de aur . noi care am facut inflatie de aur in lumea de atunci , ziceti ca nu avem voie si nu putem sa scoatem aur . Dar si tradatorul de Isarescu , ca nu poate fii poansanat de banca nationala . Scirbe tradatoare de tara .
CROCODILUL FLAMAND
23 Apr 2016

SE SCOATE MULT AUR DAR TRADATORII SECURISTI L-AU CARAT IN AUSTRIA...LA FEL CA BANCILE...PETROLUL...PADURILE...INDUSTRIA...IAR BANII LA MALTA...CIPRU...PANAMA...DUBAI....ETCETERA VOI DE UNDE CREDETI CA AU TOTI SECURISTII AVERI DE SUTE DE MILIOANE DE EURO IN BANCILE STRAINE?????.....CAPITALISMUL DE CUMETRIE DIN 1989...ADICA ROMANIA JEFUITA DE TRADATORI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz