2019-11-19 02:41

Ministrul Finanțelor, anunț important despre Fondul Suveran de INVESTIȚII

 |  17:16
Ministrul Finanțelor, anunț important despre Fondul Suveran de INVESTIȚII

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat joi, la Parlament că ordonanţa referitoare la înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii va fi discutată în şedinţa de guvern de vineri.

"S-au clarificat toate aspectele rămase în discuţie şi mâine cred că vom discuta şi ordonanţa privind Fondul Suveran. (...) Stabilim un cadru general valabil pentru a putea, după aceea, prin hotărâre de guvern, să înfiinţăm Fondul Suveran de la caz la caz", a precizat Teodorovici la Parlament.    Întrebat de jurnaliști dacă ministerul Energiei a dat aviz, Teodorovici a răspuns: "Dacă vom discuta mâine, avem toate avizele necesare".    Proiectul Fondului Suveran de Investiții este blocat de către ALDE, partenerii de Coaliție ai PSD nefiind de acord ca în Fond să fie introduse și companiile energetice.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-08Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
09 Noi 2018

ALTA JMENARIE DE MOROCARI DE CATIFEA CU GULERE ALBE SI DRAGNEA . ARE DREPTATE ARDEALU SA SE DESPRINDA DUPA 100 ANI DE HOTI OLTENESTI A GUVERNULUI MARIONETA DE METRESE SI PAPAGALI . LE DA SALARI SI BANI FARA NUMAR LA PRIMARI LUI STANESCU , VILCOV SI IORDACHE . EI INPARTE MALAIU LA MAFIOTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray