2020-06-05 01:00

Ministrul Finanțelor anunță RECTIFICAREA bugetară. Cine primește mai mulți bani

 |  22:29
Ministrul Finanțelor anunță RECTIFICAREA bugetară. Cine primește mai mulți bani

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat că în această perioadă se lucrează la rectificarea bugetară, iar în ședința de Guvern de joi sau cel târziu în cea de luni va fi aprobată. Cîțu a precizat că prioritatea va fi alocarea de bani către domeniul sănătății și lupta cu noul coronavirus.

”Cu siguranță că vom aloca fonduri pentru situația de la Suceava. Acum urmează rectificarea bugetară și vom suplimenta fondurile pentru toate orașele, comunele unde este nevoie de așa ceva. Deja acum 2 săptămâni am aprobat prin HG fonduri în plus către Ministerul Sănătății. Prioritatea noastră este sănătatea oamenilor și vom face totul în acest sens.

Încercăm să intre rectificarea bugetară în ședința de Guvern de joi, dacă nu cel târziu luni va intra pe ordinea de zi.”, a spus Florin Cîțu, la Realitatea Plus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-01Parerea ta...

ION IONESCU
03 Apr 2020

De ce primeste sanatatea bani?????!!!!! Nu avem nevoie de sanatate!!!! doar biserica si tarcovnicu daniil ne mai poate salva!!!!! pelerinaje, moaste, deschdeti toate bisericile, cum a zis gunoiul ala de la constanta care a facut fraude cu fonduri europene , dupa ce a distrus ferma nazarcea...
NICU
06 Apr 2020

...multa rautate si prostie ....pe timp de epidemie . sunt si boli incurabile...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine