2019-10-14 11:07

Ministrul Finanțelor anunță REDUCERI pentru cei care își achită DATORIILE mai devreme

 |  18:37
Ministrul Finanțelor anunță REDUCERI pentru cei care își achită DATORIILE mai devreme

Românii care obţin venituri din activităţi independente vor plăti taxe mai mici dacă le achită mai devreme sau dacă au depus declaraţia unică online.

Ministerul Finanţelor anunţă că, pentru datoriile pe acest an, reducerea este de 5% în cazul plăţii până pe 15 decembrie 2018, adică cu 3 luni mai devreme.

Încă 5 procente pot fi obţinute dacă declaraţia unică a fost depusă online.

Şi cei care n-au achitat datoriile pe anii trecuţi şi primesc decizii de impunere pot obţine o reducere de 10% dacă respectă acelaşi termen de 15 decembrie 2018.

Termenul de plată, fără bonificaţie, în acest caz este 30 iunie 2019.

Declarația unică este plătită de românii care obţin venituri din chirii, drepturi de autor sau din alte surse decât salariile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-16Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Prietenii știu de ce a lăsat Teodorovici bugetul fără protecție Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, este disperat după imagine și funcții, fapt pentru este dispus să stea 24 de ore din 24 în fața camerelor de luat vederi. Dar, atunci când trebuie să răspundă clar și la obiect, pasează imediat răspunderea, așa cum este cazul întârzierii bugetului pe acest an, ori se eschivează mai ceva decât Mihai Covaliu sau Ana Maria Brânză
07 Mar 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray