2020-04-03 21:38

Ministrul Finanțelor, AVERTISMENT pentru pensionari: ”Trebuie să strângem cureaua”

 |  16:08
Ministrul Finanțelor, AVERTISMENT pentru pensionari: ”Trebuie să strângem cureaua”

Florin Cîțu a anunțat măsuri ferme la Ministerul de Finanțe. Guvernul PNL are în vedere reducere reducerea „șocului bugetar” pentru 2020, ceea ce va face ca plata pensiilor să nu mai fie o povară atât de mare.

„Când venim cu proiectul de buget, vom avea măsuri de reducere a presiunilor de la pensii. Jumătate din şocul bugetar ce va fi produs de pensii în 2020 va fi anulat (…) Trebuie să strângem cureaua. Bugetul este un şvaiţăr. Sunt măsuri pentru scurgerile de bani către şmecheri, dar le voi propune întâi partidului şi apoi le vom face publice”, a declarat Florin Cîțu.

De asemenea, Ministrul de Finanțe a anunțat reduceri de personal, dar și măsuri ferme cu privire la reducerea birocrației.

„Ministerul Finanţelor Publice nu este unul pentru secolul 21. O să îl reorganizăm. Va fi unul mai suplu (…) Ministerul Finanţelor va fi primul Minister care nu va mai avea hârtii, în două săptămâni. Va avea numai semnătură electronică”, a declarat Cîțu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-28Parerea ta...

VALTER COJMAN
29 Noi 2019

Trangeti voi cureaua. Aveti salarii si indemnizatii cu peste 50% decat meritati. Reducetile la nivelul pe care il meritati si vor fii bani de pensii, salarii, alocatii, indemnizatii, etc. P.S. Desfiintati pensiile speciale si recalculatile pe baza de contributivitate, asa cum ati promis.
ADRIANA GEORGESCU
29 Noi 2019

Sa strângă cureaua ei si toți votanții lor
VALTER COJMAN
29 Noi 2019

Strangeti voi cureaua. Aveti salarii si indemnizatii cu peste 50% decat meritati. Reducetile la nivelul pe care il meritati si vor fii bani de pensii, salarii, alocatii, indemnizatii, etc. P.S. Desfiintati pensiile speciale si recalculatile pe baza de contributivitate, asa cum ati promis.
GEO
29 Noi 2019

Cureaua este la gît.
IOAN-VIOREL OLTEANU
29 Noi 2019

Foarte bine, ce nu facem noi pentru binele țării și mai ales a conducătorilor iubiți? Strângeți șurubul până-i rupeți filetul! Să simtă și cei ce v-au votat! Așa trebuie, specialiști în toate domeniile, exemplu :ministru de finanțe, un economist dat afară de la bancă pentru atac asupra monezii naționale (cum sună, lupul paznic la oi)!?!
GLIGOR GHEORGHE HEBEAN
30 Noi 2019

În 2008, atac asupra monedei naționale, acum, la fel ! Ce vrem mai mult și cât ne mai trebuie, să înțelegem, ce specialiști în frânarea țării, lăsăm la guvernare ?!
CRISTEA .
30 Noi 2019

Îi dau cu tot dragul pensia mea de 900 lei si îl invit pe d .Cîțu să strangă el cureaua şi atunci să dea sfaturi ! Desfințeze pensiile speciale şi salariile nesimțite că atunci o să aibe bani ptr. pensii .
NELU BORSAN
30 Noi 2019

Un habarnist, ca si gasca din care face parte, pus sa distruga si ce s-a mai facut bun in tara asta !
NICU TRAIN
30 Noi 2019

este un gunoi uman dar bine face că românii așa au știut să voteze neam de traită
STEFANIA STEFANESCU
02 Dec 2019

In acesti ani,ultimii trei,parlamentarii au primit mariri salariale numeroase,pensie speciale s-au acordat la toate rudele ,fara contributivitate.De ce ai ales tocmai pensionarii care oricum mor pe capete!Astept raspuns!
VASILE
02 Dec 2019

Un an rezistăm după cine va mai voteaza
VASILE
02 Dec 2019

Un an rezistăm după cine va mai voteaza
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine