2019-11-12 23:55

Ministrul Mediului propune programul RABLA și pentru electrocasnice

 |  15:03
Ministrul Mediului propune programul RABLA și pentru electrocasnice

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că că în țara noastră se impune un program Rabla și pentru electrocasnice, argumentând că mulți români vor să scape de produsele vechi, dar nu ştiu unde să le ducă, potrivit News.ro.

„Acum o săptămână a avut loc o întâlnire la Ministerul Mediului cu cei mai mari producători de electrocasnice din România, cu care am purtat discuţii despre cum să începem să repornim motoarele pentru marea debarasare şi nu numai, chiar să creăm un program ,,Rabla pentru electrocasnice’’ pentru că românul doreşte să scape de ele, dar nu ştie la ora actuală unde să se ducă. Îi este greu să se ducă cu el la colţul străzii, dar un program integrat, un program larg la care să participe şi importatorii, se simte nevoia. Plus că trebuie şi noi să ne aliniem la tot ce înseamnă utilaj şi aparatură care să nu polueze”, a declarat Graţiela Gavrilescu, fără a da însă mai multe detalii despre acest proiect.

Câțiva retaileri de profil din țara noastră aplică un fel de program rabla, în sensul că, vin și își iau aparatul vechi de acasă (exp. frigider, aragaz, mașină de spălat) și îți scad 100-150 RON din prețul produsului nou achiziționat. Însă nu mulți români sunt obișnuiți buy-back-ul instituit de anumite magazine și preferă să țină electrocasnicul vechi și să facă fix nimic cu el pe viitor.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-05Parerea ta...

ANONIM
06 Iun 2018

Teoria ca teoria, pe ,, STAT '' implementarea ÎI omoară !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray