2020-07-03 20:58

Ministrul Răzvan CUC, la Iași: „Autostrada Marii Uniri va fi declarată obiectiv de importanță națională!”

 |  21:18
Ministrul Răzvan CUC, la Iași: „Autostrada Marii Uniri va fi declarată obiectiv de importanță națională!”

Autostrada Marii Uniri, care face legătura între Târgu Mureş şi Iaşi, va fi declarată obiectiv de importanţă naţională, a anunţat, vineri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Declaraţia a fost făcută la finalul unei întrevederi pe care reprezentanţii asociaţiilor ce militează pentru autostrada A 8 au avut-o, la Iaşi, cu premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, informează Agerpres.

„Vom introduce în următorul CSAT şi Autostrada Marii Uniri ca obiectiv strategic de importanţă naţională, adică tronsoanele Târgu Mureş - Târgu Neamţ, Târgu Neamţ - Iaşi, Iaşi - Ungheni, inclusiv podul de peste Prut, şi vom păstra legătura. O dată la două săptămâni ne vom întâlni şi vom vedea paşii care s-au făcut pe acest obiectiv", a afirmat Răzvan Cuc.

Acesta susţine că soluţia declarării autostrăzii A 8 de importanţă naţională a fost adoptată pentru a putea beneficia de finanţare de la bugetul de stat, ca alternativă la varianta iniţială de finanţare prin parteneriat public-privat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-16Parerea ta...

DRUMEțU CUC ‘îNTâRZIAT
16 Aug 2019

O societate va deveni prosperă atunci când oamenii bătrâni vor planta copaci deși știu că nu vor sta niciodată în umbra lor.O societate va deveni prosperă atunci când oamenii bătrâni vor planta copaci deși știu că nu vor sta niciodată în umbra lor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz