2020-07-07 09:26

Ministrul Răzvan CUC, pe șantierul DN 57 Oraviţa - Moraviţa: „Vreau să văd că lucrările se desfăşoară repede şi că vor fi de calitate…”

 |  14:53
Ministrul Răzvan CUC, pe șantierul DN 57 Oraviţa - Moraviţa: „Vreau să văd că lucrările se desfăşoară repede şi că vor fi de calitate…”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a aflat sâmbătă în județul Caraș-Severin, pentru a verifica stadiul lucrărilor pe DN 57 Oraviţa – Moraviţa, unde vor fi reabilitați, în total, 47 de kilometri.

„Lucrările au început încă din luna aprilie. Se lucrează la structura drumului naţional, astfel încât va creşte şi capacitatea portantă. Lucrările sunt de amploare, de bună calitate şi, foarte important, se fac în regie proprie. Aşa cum spuneam, banii sunt alocaţi de la bugetul de stat, deci nu vor fi probleme legate de alocarea fondurilor. Este foarte important ca şi compania, prin Direcţia regională, să lucreze neîncetat, pentru că, aşa cum am promis, voi veni în vizită pe şantier. Această vizită a fost anunţată, dar voi mai veni, neanunţat, în perioada imediat următoare şi vreau să văd că lucrările se desfăşoară repede şi că vor fi de calitate. Implicarea este masivă şi rezultatele se văd, mai ales atunci când această implicare vine şi din partea parlamentarilor din judeţ", a declarat ministrul Răzvan Cuc, potrivit Agerpres. Potrivit ministrului, lucrările vor trebui să fie de calitate, astfel încât să nu mai fie nevoie să se intervină după finalizare, pentru reparaţii. Acesta le-a solicitat reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri Timişoara să lucreze temeinic, iar „acolo unde situaţia o cere, să se facă decopertări, chiar şi la o adâncime de 80 cm, astfel încât terasamentul drumului să fie îmbogăţit, pentru a nu mai exista probleme ulterioare". Potrivit primarului oraşului Oraviţa, Dumitru Ursu, această investiţie înseamnă o încurajare atât pentru investitori, cât şi pentru turişti. „Era deosebit de necesară o reabilitare a acestui drum, având în vedere că este din ce în ce mai circulat, în special de turişti. Zona Oraviţa, după cum se ştie, este foarte bogată în obiective turistice, iar oraşul Oraviţa este unul al premierelor naţionale. Chiar avem mare nevoie de o infrastructură rutieră bine pusă la punct", a spus primarul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-04Parerea ta...

ROMANIA
04 Mai 2019

Ministerul de finante si mafia petro jaf organizat cu pretul la benzina si motorina.Ce fac acesti banditi intrece orice inchipuire.A crescut pretul cu 25 la suta cel mai mult din intreaga lume.De la 4,67 ron/l la 6 ron/l.Si acesti mutanti genetici vin sa ceara voturi. Va dati seama ca stia trebuiesc luati cu pietre. Tupeul acestor nenorociti intrece orice imaginatie.
ANONIM
05 Mai 2019

PODUL PESTE ARGES DE CALE FERATA CIND IL FACE ? CALEA FERATA BUCURESTI - GIURGIU CONSTRUITA ACUM 150 ANI A FOST DISTRUSA DE MAFIA ACTUALA . TRENURILE SPRE GIURGIU MERG LA BUCURESTI - VIDELE - ALEXANDRIA - GIURGIU . FAC 250 KM IN LOC DE 60 KM . DAR SI AEROPORTUL OTOPENI NU SINT IN STARE SA FACA 2 KM DE CALE FERATA DE 30 ANI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz