2020-01-20 10:26

Ministrul Răzvan Cuc s-a săturat de scuze și anunță rezilierea contractului pentru centura orașului Mihăilești

 |  12:28
Ministrul Răzvan Cuc s-a săturat de scuze și anunță rezilierea contractului pentru centura orașului Mihăilești

Aflat într-o nouă vizită pe șantierele șoselelor din România – de data aceasta, la Mihăilești, în județul Giurgiu – ministrul Transporturilor a anunțat rezilierea contractului cu firma ce execută lucrările la șoseaua de centură a orașului.

Au trecut mai bine de doi ani de când lucrările la centura orașului Mihăilești ar fi trebuit să fie finalizate, iar ministrul Transporturilor nu mai acceptă niciun fel de scuze și anunță rezilierea contractului cu firma spaniolă Copisa, în condițiile în care „constructorul nu s-a mobilizat suficient, iar lucrările sunt întârziate”.

Prezent, joi, pe șantierul de la Mihăilești, ministrul Cuc a precizat că lucrările ar fi trebuit terminate în 2017 și că nu există întârzieri în plățile către constructor. „Vorbim de 12 luni din 2016, trebuia în 2017 terminată. Suntem în 2019. Am mai avut discuții și în mandatul meu din 2017. Am venit și le-am spus ‘oameni buni, mobilizați-vă și lucrați!’. Oamenii cred că au altă agendă și vorbesc cu altcineva”, a spus Cuc, conform Mediafax.

La rândul său, directorul CNAIR Narcis Neaga a precizat că progresul financiar este 34%, în timp ce progresul fizic al lucrărilor este de doar 30%.

Proiectul centurii de la Mihăileşti a fost lansat iniţial în 2011 şi a fost oficial reluat în 2016, însă lucrările au avansat într-un ritm extrem de lent.

La finele lunii martie, oficialii CNAIR avansau ideea ca obiectivul să fie finalizat prin forțe proprii, de către compania de drumuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray