2020-05-29 11:38

Ministrul Răzvan CUC s-a ținut de cuvânt: compania TAROM are un nou director general. Cine este Florin SUSANU și ce îl recomandă pentru această poziție

 |  14:14
Ministrul Răzvan CUC s-a ținut de cuvânt: compania TAROM are un nou director general. Cine este Florin SUSANU și ce îl recomandă pentru această poziție

Florin Susanu, directorul operațiunilor de zbor ale TAROM, a fost numit, joi, de Consiliul de Administraţie, în funcţia de director general provizoriu şi accountable manager al companiei, informează operatorul aerian.

„Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale TAROM a numit, în şedinţa de astăzi, 21 martie a.c., un nou director general provizoriu şi accountable manager în persoana comandantului instructor de zbor Florin Susanu. În prezent, Florin Susanu este director al Direcţiei Zbor din cadrul companiei naţionale", se menţionează într-un comunicat de presă. Totodată, reprezentanţii companiei precizează că toate aeronavele TAROM sunt licenţiate şi operează fără nicio modificare a orarului de zbor. „Profităm de acest moment pentru a pune stop speculaţiilor din mass-media privind operarea aeronavelor companiei. Aeronavele noastre sunt licenţiate şi operează în continuare fără nicio modificare a orarului de zbor", spun aceştia.

Numire lui Susanu vine după ce, miercuri seară, ministrul Transporturilor anunțase schimbarea conducerii operatorului aerian național, promițând că noul director general al companiei va fi un om din domeniu, care „va ţine cu TAROM-ul"

Florin Susanu a mai ocupat funcţia de director general provizoriu al companiei TAROM, cu un mandat iniţial de o lună, el fiind numit în această poziţie pe data de 21 august 2017, după demisia lui Eugen Davidoiu. 

El îl înlocuieşte pe Wolff Werner-Wilhelm, care a fost numit în funcţia de director general interimar al TAROM pe 20 noiembrie 2017.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine