2020-08-06 04:13

Ministrul Răzvan Cuc vrea să-şi facă “mutaţia” pe şantierele autostrăzii Sebeş-Turda

 |  14:35
Ministrul Răzvan Cuc vrea să-şi facă “mutaţia” pe şantierele autostrăzii Sebeş-Turda

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aflat în vizită de lucru pe loturile 1 şi 2 ale Autostrăzii Sebeş – Turda, şi-a propus să ceară aprobare de la premierul Viorica Dăncilă pentru a i se permite să stea două zile pe săptămână pe aceste şantiere, pentru ca ritmul de lucru pe acestea să fie cât mai susţinut. Conform ministrului, lotul 1 al acestei autostrăzi va fi deschis circulaţiei la sfârşitul anului în curs.

„Au avansat lucrările, dar într-un ritm destul de mic, din punctul meu de vedere. O să îi solicit doamnei prim-ministru dacă îmi dă voie două zile pe săptămână să stau aici pe loturile astea să văd exact cum se avansează cu mine la faţa locului. Văd că de fiecare dată când vin pe şantier parcă se energizează şantierul”, a declarat Răzvan Cuc.

„La lotul 2 s-au modificat într-adevăr în sens pozitiv lucrurile, au început să se mişte, am văzut că s-au finalizat mare parte din structuri, ceea ce este îmbucurător, dar lotul 2 este mult mai înapoiat faţă de lotul 1. Eu nu mai fac rabat. Când a venit vorba de termene, am reziliat contracte, când a venit vorba de calitate, am reziliat contracte. Mă voi asigura că îşi vor face treaba aşa cum trebuie”, a mai afirmat Cuc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz