2019-12-11 06:10

Ministrul Transporturilor, Răzvan CUC, decis să îl schimbe pe șeful CFR Călători. Vezi reacția care l-a indignat pe ministru

 |  12:10
Ministrul Transporturilor, Răzvan CUC, decis să îl schimbe pe șeful CFR Călători. Vezi reacția care l-a indignat pe ministru

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, duminică, la Antena 3 - după ce directorul CFR Călători, Leon Bărbulescu, vorbise cu un jurnalist despre deraierile a două trenuri și spusese că nu au fost evenimente deosebite şi că a fost trezit din somn -, că este convins că cei de la CFR Călători îl vor lăsa pe Bărbulescu să se odihnească în continuare, dar nu pe banii companiei.

„Sunt convins, fără ca eu să am vreo ingerinţă, că cei de la CFR Călători îl vor lăsa pe domnul director general să se odihnească în continuare şi, în cursul zilei de mâine, o să vreau să am şi eu o discuţie cu reprezentantul Adunării Generale, să vină cu modificarea de urgenţă în ceea ce priveşte managementul de la CFR Călători. Nu mi-a venit să cred că a avut o asemenea reacţie. Noi trebuie să comunicăm şi să spunem tot timpul ce se întâmplă. Dânsul trebuia să vină cu nişte lucruri clarificatoare în legătură cu aceste incidente. Eu sunt convins că trebuie să se odihnească, dar nu pe banii de la CFR Călători”, a declarat Cuc la Antena 3, informează News.ro.

Contactat de un reporter Antena 3 după ce două trenuri de călătpro au deraiat la Racoş (judeţul Braşov) şi Săvârşin (judeţul Arad), directorul CFR Călători, Leon Bărbulescu, a afirmat că „nu au fost evenimente deosebite", iar călătorii sunt „în regulă".

„Chiar dormeam şi efectiv m-aţi trezit din somn", i-a spus el jurnalistului.

Consiliul de Administraţie al companiei de stat CFR Călători l-a desemnat pe Leon Bărbulescu în funcţia de director general în 21 martie 2018.

De profesie inginer, Leon Bărbulescu are o carieră de 36 de ani în domeniul feroviar, ultima funcţie deţinută fiind cea de director proiecte contracte în cadrul Electrificare CFR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

ROMA
03 Mar 2019

sa schimbe pe mincinosul patologic narcis neaga si gasca de hoti de la cnair.declaratii iresponsabile cu 180 km cand santierele sunt inchise fara utilaje si muncitori.e dezastru la dealul liliecilor si la holdea.zero barat infeactorul umbrarescu si ratatii de spanioli de la holdea.nu au anuntat castigatorul pe sibiu pitesti cu toate ca infractorul neaga narcis zicea ca pana pe 15 februarie se va face anuntul.pitesti campulung brasov zero barat cu mafia straco.aktor zero barat pe sebes turda au sub 50% realizat.cuc un incompetent si un mincinos .auzi sa te uiti in gura lui neaga hotul hotilor.dancila trebuia sa-l dea pe neaga afara la 31 decembrie 2018.
ANONIM
03 Mar 2019

Neaga un mincinos sinistru , altul mai rău si mai prost nici ca puteau pune director la cnair .
PATRARU
03 Mar 2019

Trenurile au deraiat de.a lungul timpului si nici un director general nu a fost schimbat la CFR Calatori. Domnul Razvan Cuc apreciaza oamenii/omul "smart" si atunci îl intelegem.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray