2019-11-20 20:02

Dezvăluirile din PUTEREA au avut efect! Ministrul TRANSPORTURILOR cere demiterea directorului general al CNAB, Gabriel Stoe, după o vizită inopinată la Aeroportul Otopeni. Răzvan CUC: „Mizeria şi delăsarea pe care le-am găsit arată un management defectuos…

 |  12:07
Dezvăluirile din PUTEREA au avut efect! Ministrul TRANSPORTURILOR cere demiterea directorului general al CNAB, Gabriel Stoe, după o vizită inopinată la Aeroportul Otopeni. Răzvan CUC: „Mizeria şi delăsarea pe care le-am găsit arată un management defectuos…

La doar două zile după ce PUTEREA a dezvăluit pe larg - în articolul „Gabriel Stoe, bomba cu ceas de la Aeroportul Otopeni care încă n-a explodat la DNA” - debandada și mizeria care sufocă Aeroportul Otopeni, iată că autoritățile din domeniu reacționează prompt în acest scandal.

Astfel, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a solicitat Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) demiterea directorului general, Gabriel Stoe, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii ministerului.

Solicitarea vine după ce, joi dimineaţa, ministrul a mers într-o vizită inopinată la Aeroportul Otopeni şi s-a declarat foarte nemulţumit de ce a găsit acolo. „Am efectuat în această dimineaţă (joi - n.r.) o vizită inopinată în principala poartă de intrare a României şi anume Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulţumiţi de ceea ce văd în acest aeroport. La faţa locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este aşa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilităţi nu funcţionau, lifturile, la fel", a scris Răzvan Cuc pe pagina personală de Facebook. Ministrul afirmă că lipsa investiţiilor este vizibilă, deşi această companie are un buget generos. „Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri. La plecări nu există niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiţi să stea pe marginea scărilor şi pe pervazul geamurilor. Mizeria şi delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie", a mai scris el. Cuc a subliniat că va continua să facă vizite în unităţile subordonate Ministerului Transporturilor. „Mă declar total nemulţumit de acest management al companiei şi cu siguranţă românii merită un altfel de management. Vizitele mele la unităţile MT vor continua! Cine nu înţelege că românii trebuie respectaţi mai bine se duce acasă!", a scris şeful de la Transporturi. Gabriel Stoe a fost numit în funcţia de director general interimar al CNAB la 1 februarie 2019, ca urmare a încetării mandatului provizoriu de patru luni al lui Traian Panait în această funcţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-25Parerea ta...

@ PUTEREA
25 Apr 2019

Dupa aceste dezvaluiri senzatzionale , așteptam la fel niste dezvaluiri de genul : Cât incaseaza haznaua 3 si closetul TV ghita fugaru din taxele si impozitele romanilor pentru SUSTINEREA MAFIEI psd-alde. Ar fi o dezvaluire SENZATIONALA. ???????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray