2020-08-12 16:20

Ministrul TRANSPORTURILOR i-a băgat în ședință pe șefii CNAIR și DRDP-urilor: „Dacă nu vă faceţi treaba, veţi răspunde…”

 |  15:03
Ministrul TRANSPORTURILOR i-a băgat în ședință pe șefii CNAIR și DRDP-urilor: „Dacă nu vă faceţi treaba, veţi răspunde…”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a convocat duminică o şedinţă, la sediul ministerului, la care au participat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, şi șefii Direcţiilor Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), subiectele abordate vizând starea actuală a infrastructurii, măsurile întreprinse până în prezent pentru creşterea siguranţei în trafic şi problemele întâmpinate în relaţia cu constructorii, informează MT într-un comunicat de presă.

„Nu pot să fiu de acord ca ministerul să dea socoteală pentru ceea ce dumneavoastră nu faceţi. Cred că dumneavoastră, în calitatea de directori DRDP, trebuie să vă mobilizaţi mai bine şi să rezolvaţi problemele care apar. Trebuie ca programul de birou să îl reduceţi la minim şi să fiţi prezenţi pe şantiere. I-am cerul domnului director general să găsească o modalitatea în care să vă evalueze performanţele cât mai des, iar cei care nu fac faţă să lase locul pentru cei competenţi. Astfel, aştept să văd la dumneavoastră o execuţie bugetară de 50% până la sfârşitul lunii iunie şi 100%, la finalul anului. Singura dumneavoastră susţinere pentru funcţia pe care o ocupaţi este calitatea muncii prestate. Acum suntem în momentul în care nimeni din această ţară nu mai are răbdare. Toţi românii vor să vadă că banii lor se duc şi în drumuri şi autostrăzi de calitate. Cu toţii ne dorim să circulăm prin ţară mult mai repede. Iar anul acesta, avem banii necesari pentru investiţii în infrastructură. Mai avem de aşteptat doar aprobarea bugetului. Dacă aveţi probleme cu constructorii trebuie să ni le spuneţi. Este bine să ne precizaţi şi soluţia şi fiţi siguri că dacă este una rapidă şi conform legii, o vom aplica. Trebuie să înţelegeţi că, dacă nu vă faceţi treaba, veţi răspunde", a spus Răzvan Cuc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-10Parerea ta...

LAUDA ROMANEASCă
10 Iul 2019

Poți în fiecare zi sa faci ședință peste ședință și sa desființezi posturile de director . Fără informația și inteligenta necesara, fără tehnologie, fără materia prima, poți sa aduci si un milion de indieni musulmani sa-ți înlocuiești tot neamul romanesc ca sa-ți muncească la lopata.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz