2020-04-07 00:39

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a restructurat CNAIR prin mărirea numărului de administratori

 |  16:52
Ministrul Transporturilor Lucian Bode a restructurat CNAIR prin mărirea numărului de administratori

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat la scurt timp după instalare că va reorganiza structura de conducere a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR),adică va reduce numărul de directori, ceea ce s-a și întâmplat.

Însă, surprinzător, în această săptămână, cei doi reprezentanți ai Ministerului Transporturilor împuterniciți de Lucian Bode în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la CNAIR- Laura Diana Gîrlă și Georgeta Magdalena Bratu, au decis mărirea numărului de administratori de la cinci la șapte. Astfel, în bordul admnistrativ au aterizat Cornel Mircea Mureșan, un expert contabil din Cluj Napoca, și Alexandru Nazare, fost ministru al Transporturilor în cabinetul Mihai Răzvan Ungureanu.

Cei doi membri vor administra CNAIR alături de ceilalți cinci numiți recent de guvernarea Orban- Septimiu Buzașu, Ionuț Laurențiu Mașala, Gabriela Ștefania Ferencz, Mihaela Mocanu și Fabian Tîrcă, adică mai mulți administratori ceea ce înseamnă mai mulți bani pentru remunerația acestora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-21Parerea ta...

MIHAI M.
16 Ian 2020

Ne-am cam lămurit si cu acest ministru , promoveaza numai "competenți"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine