2020-07-03 23:30

Ministrul TRANSPORTURILOR nu mai vrea să vadă șefi în birouri. Vezi ce ordin inedit le-a dat directorilor CNAIR

 |  21:58
Ministrul TRANSPORTURILOR nu mai vrea să vadă șefi în birouri. Vezi ce ordin inedit le-a dat directorilor CNAIR

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a solicitat joi directorilor din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) să monitorizeze din teren stadiul de derulare a lucrărilor pentru a preveni eventuale blocaje, se arată într-un comunicat de presă.

"Cer, atât directorului general al CNAIR, cât și directorilor regionali, o monitorizare permanentă a lucrărilor din teren și nu din birou, pentru a preveni eventualele blocaje", a declarat ministrul Transporturilor la finalul unei întâlniri cu directorul general al CNAIR, Ștefan Ioniță, și cu reprezentanții direcțiilor regionale.

Au fost discutate obiectivele companiei și s-a subliniat faptul ca prin proiectul legii bugetului de stat, în anul 2017, sunt asigurate sursele de finanțare pentru toate proiectele cuprinse în actualul Program de Guvernare.

Pentru proiectele aflate în faza de execuție, prioritare pentru companie, CNAIR a prevăzut în buget sumele necesare realizării acestora distinct în anexe, iar pentru proiectele în pregătire precum Comarnic - Brașov, Târgu-Mureș-Iași-Ungheni sau Ploiești-Buzău-Focșani-Bacău-Pașcani sumele se regăsesc la cheltuieli de investiții.

"De asemenea pentru Centura București (existentă) este prevăzută suma de 106,2 milioane de lei, fonduri externe nerambursabile — POIM. Pentru Centura de Sud (la profil de autostradă) este prevăzută suma de 5 milioane de lei pentru un contract de consultanță (asistență tehnică, financiară și juridică) pentru proiectul de concesiune Autostrada de Centura București Sud. În ceea ce privește Pasajul suprateran pe DJ 602 / Centura București — Domnești sunt prevăzute credite bugetare de 5.000 mii lei și credite de angajament necesare semnării contractului în valoare de 146.492 mii lei", precizează CNAIR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz